Finalist Miljöpriset i Halmstad 2015

Av admin den oktober 8th, 2015

Finalister till Miljöpriset i Halmstad på Galan 30 oktober

Nu publicerar juryn vilka som har gått till finalen på Galan på Tylösand den 30 oktober i kategorin ”Miljöpris”. En av nedan finalister kommer att vinna årets pris. Utlysningen av priset bifogas för mer detaljer.

Kontaktuppgifter för företagen och juryn hittar du nedan.

Motiveringar till Hållbarhetspriset i Halmstad 2015

Nyedal Solenergi
Nyedal solenergi har visat på stort miljöengagemang och kan genom sitt systemtänk erbjuda helhetslösningar som inkluderar energilagring vilket innebär ett ökat värdet både för kunden och för vår miljö. De driver oss väsentligt närmare det hållbara samhället där den förnybara energilösningar är en självklarhet.

Kontakt: Markus SvenssonVD, Telefon: 035 44089


Anticimex

Anticimex har aktivt och tidigt hjälpt sina kunder genom sina energitest hos kunder där effektiviseringsråd lämnas aktivt som en förlängning på energideklarationerna. De traditionella metoderna för skadedjursbekämpning har nu ersatts av giftfria lösningar vilket visar på ett nytänkande.

Kontakt: Niklas Holmberg, Telefon:035-299 57 07


Delego

Delego har i en bransch som ökar sina volymer och därmed också miljöbelastningen tidigt utvecklat ett digitalt verktyg för att optimera logistiklösningar. Systemet gör det möjligt för mindre transportörer att arbeta i nätverket som innebär effektivare transporter och lägre kostnader.

Kontakt: Patrick Nordin , VD, Telefon  0739 88 60 80

 

Ordförande för juryn är Jan Stålnacke som nås på 070-9679800

 

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X