Om oss

Hållbarhet är otroligt viktigt för oss, därav måste detta vara i fokus för de vi jobbar med...

Nyedal Solenergi grundades 2007 av Markus och Kennet Svensson. Familjeföretaget Nyedal har funnits sen 80-talet i olika former samt storlekar.

Senaste verksamheten inom Nyedal som avvecklades 2013 för att ge väg för Nyedal Solenergi var Nyedal Utveckling AB. Utveckling av hjälpmedel för rörelsenedsatta med design och tillverkning i samma lokaler där Nyedal Solenergi nu är verksamma pågick i över 20 år. Kunderna finns över hela Sverige och mycket av dem var Kommuner. Nyedal Utveckling AB blev med tiden specialiserade på liftar för rörelsenedsatta och har än idag kvar specialiserad personal och flera hundra kontrakt för service på hissar.

Företaget har i skrivande stund 9 anställda och arbetar ständigt med 2-8 konsulter som är utbildade av Nyedal Solenergi på såväl paneler, montagedetaljer samt växelriktare.

Vi vill med denna historia och med vikt på familjeföretag förmedla till våra nuvarande och framtida kunder att vi är ett otroligt seriöst företag med rätt fokus.

När vi väljer samarbetspartners och produkter så utgår vi från samtliga kriterier som är givna, pris, design, funktion … men vi går ett steg längre och ställer krav på oss själva och våra leverantörer

  • Hållbarhet är otroligt viktigt för oss, därav måste detta vara i fokus för de vi jobbar med
  • Mänskliga rättigheter och arbetsförhållanden
  • Miljöpåverkan och kompensation där det ej går att uppnå så låga utsläpp eller påverkan som möjligt

 

Så när ni handlar med Nyedal så vill vi att ni ska veta, att vi har försökt så långt vi har möjlighet att välja produkter som är tillverkad med miljö, personer och kvalité i fokus.

Dela gärna med dig:

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X