Vi söker arbetsledare

Arbetsledare till Nyedal Solenergi

Nyedal Solenergi grundades 2007 och är numera en del av börsnoterade SolTech Energykoncernen. Med en lång erfarenhet, stor kompetens och ett brett nätverk av samarbetspartners så är vår målsättning att leverera väl fungerande och estetiska solcellsanläggningar.

Kunderna består av allt från privatpersoner med traditionella villor till Kommun/Landsting, där sjukhus, fotbollsarenor och skolor har fått solenergi levererat av Nyedal Solenergi. Ett bra samarbete med många stora byggbolag, elektriker och konsulter har lett till en stor kompetens som bolaget kommer fortsätta att utveckla.

 

Om tjänsten

Vi söker nu en arbetsledare till vårt team av solcellsmontörer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning inom solcellsinstallationer, byggnation eller montering. Du kommer att arbeta med ditt team och tillsammans ansvara över att färdigställa projekt hos både privatpersoner och företag.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

  • Du kommer att arbeta på tak så du får inte vara höjdrädd.
  • Du är lösningsfokuserad samt öppen och social då du kommer att träffa kunder samt jobba nära kollegor.
  • Du kan komma att behöva övernatta på annan ort då vi monterar i hela Sverige.
  • Du har B-körkort.

 

Tjänsten är placerad i Halmstad. Vi erbjuder dig en tjänst i en växande koncern inom en mycket expansiv bransch. Utbildning sker löpande internt och externt.

Skicka in din ansökan och eventuella frågor till marie-helene@nyedalsolenergi.se senast den 15 februari 2019.

Dela gärna med dig:

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X