Fronius

Högkvalitativ solelektronik & övervakningslösningar

Fronius grundades redan 1945 i Österrikiska Pettenbach, där de fortfarande har sitt huvudkvarter. Växelriktare och batterilagringssystem tillverkas i Sattledt. Sedan starten har Fronius intensivt forskat och utvecklat laddningsteknik. De söker ständigt efter nya innovativa lösningar och deras produkter har fått många utmärkelser för innovation, miljötänk och bästa praxis.

För att kunna mata ut elektriciteten som producerats av solpanler på det offentliga nätet, måste den riktas om till växelström. Effektiva, tillförlitliga och högpresterande växelriktare utgör därmed själva hjärtat i ett solcellssystem. Fronius har hållit på med solenergi sedan 1995 och har i utvecklingen av växelriktare till solcellssystem, tänkt ut nya lösningar och hittat helt nya svar. Resultatet har blivit mycket funktionella nätbundna sträng-växelriktare som interagerar optimalt med alla solpaneler och system för alla typer och storlekar.

För att kunna ge våra kunder den trygghet som förväntas vid en så stor investering som en solcellsanläggning är har vi sen 2014 blivit Service Partner för Fronius.  FSP Logo colour

Läs mer om Fronius på deras egen hemsida.

Dela gärna med dig:

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X