Q-CELLS

Europas största tillverkare av solpaneler, världsrekordhållare & toppresterande. Vår vapendragare i vått och torrt.

QCELLS är Europas största tillverkare av solpaneler och har sitt huvudkvarter i Thalheim, Tyskland. År 1999 etablerades Q-CELLS AG, men de är sedan 2012 en del av Hanwha Group. Hanwha QCELLS utvecklar, säljer och installerar solceller. De har mer än 200 forskare och ingenjörer anställda inom forskning, allt för att kunna driva utvecklingen framåt och erbjuda det bästa till sina kunder.

Q-Cells Quantum

2011 satte QCELLS teknik Q.ANTUM världsrekordet för kristallina solceller genom att uppnå en verkningsgrad på 19,5%. 2013 och 1014 rankade PHOTON QCELLS ”Q.PRO-G2 235″-modulen i topp på sina modultester av polykristallina moduler. Den var då den bäst presterande poly-kristallina modulen av 151 olika testade moduler från 119 tillverkare. Modellen 2015: ”Q.PLUS-G4″ med Q-ANTUM teknik överträffar nu den världsledande modulen testad av PHOTON 2014, i alla prestanda och avkastningskategorier.

Hanwha QCELLS fick 2015 utmärkelsen Top Brand PV modules Europe av EuPD Research.

Vi har direkt tillgång till samtliga Q-Cells produkter på den Europeiska marknaden men lagerför panelerna som ni ser på denna sida – Q-Cells i vårt sortiment

Läs mer om QCELLS på deras egen hemsida.

Q-Cells

Dela gärna med dig:

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X