Q.Plus BRF-G4.1 270-280W

Q.Plus BRF-G4.1 är den senaste generationen högpresterande polykristallina solcellsmodulen från Q-Cells. Med sin patenterade teknik Q.ANTUM är modulen bevisat bland de bästa på marknaden sett till produktion i kWh under verkliga förhållanden.

Världsrekordpanelens design utvecklades för att uppnå bästa prestanda under verkliga förhållanden - även med låg strålningsintensitet och på tydliga sommardagar.

Q.ANTUM POWER BOOST FÖR DIN SOLPANEL

Q-Cells utvecklade Q.ANTUM-tekniken för att maximera effektiviteten hos konventionella solpaneler och solmoduler. De garanterar höga prestanda under verkliga förhållanden, på vintern eller sommaren och under klara eller molniga himlen. Solpaneler med Q.ANTUM-tekniken uppnår maximal effektivitet från massproduktion, som oberoende har bekräftats, med världsrekord 19,5% av det oberoende Fraunhofer Institute for Solar Energy Systems ISE

 

Q.PLUS BFR-G4.1 270-280 HÖG EFFEKTIVITET. OPTIMAL PRODUKTION.

Q-CELLS högpresterande Q.PLUS BFR-G4.1 solpanel med sin innovativa cellteknik Q.ANTUM är lösningen för alla solapplikationer. Världsrekordpanelen är utformad för att uppnå bästa prestanda under verkliga förhållanden – även med låg strålningsintensitet och på klara sommardagar. Solpaneler med Q.ANTUM-teknik uppnår högre modul-effektivitet på upp till 17,1% och kännetecknas av över genomsnittliga hållbarhet och hög driftsäkerhet. Liksom alla Q-CELLS solpaneler görs installationen snabbt och enkelt för att garantera omedelbar användning.

Användningsområden:

  • Takmontage på privata fastigheter
  • Takmontage på industri och företagsfastigheter
  • Markmonterade solcellsparker
Q-Cells Q.Plus
Q-Cells Q.Plus
Dela gärna med dig:

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X