Schletter

Innovativa och kostnadseffektiva solmonteringssystem

Schetter har över 40 års erfarenhet inom stål- och aluminiumproduktion och över 20 år inom solmonteringssystem. De senaste fem åren har Schletters anställda globalt designat, utvecklat och producerat solmonteringssystem för mer än 8GW installerad modulkapacitet på tak- och markmonterade system.

Schletter tror på att producera högkvalitativa produkter med så kort handläggningstid som möjligt, samtidigt som kostnaderna hålls nere. Det löser de med innovativa solmonteringssystem som kan utformas individuellt för varje kund, på mark eller tak som en kostnadseffektiv lösning. Schletter hittar sätt att göra solenergi möjligt för alla projekt. Genom årens lopp har de innovativt utvecklat sina system för att möta kundernas installationsbehov. Det har resulterat i lättinstallerade system idag.

I monteringssystemen används aluminiuim som har en livstid på 600 år. Det rostfria stålet och de galvaniserade delarna som används är designade att hålla i minst 50 år.

Att vara en del av industrin för förnybar energi, gör att Schletter anser att ansvarsfull tillverkning ingår i att vara en energieffektiv tillverkare. Deras utrustning är mycket energieffektiv. Schletter har tillverkning i tyska Kirchdorf/Haag som ligger en bit utanför München.

Läs mer om Schletter på deras egna hemsida.

Schletter

Dela gärna med dig:

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X