Solpannan

Solpannan erbjuder samma skydd som ett traditionellt tak med fördelen att producera ren förnybar energi. Detta är det problemfria och estetiska alternativet att få solenergi på fastigheten. Processen är enkel och resultatet är vackert. Osynlig solenergi för alla fastigheter.

Solpannan - Datablad

Elegant med Solpannan

Solpannan smälter naturligt in med taket för att bibehålla utseendet på fastigheten. Produkten är inte bara estetisk utan har en hög effekt per kvadratmeter på över 150 W.

Läs om vårt kundcase, följ länken Kundcase Lars Nordin, Solpannan

Attraktivt

Tekniken tillverkar förnybar energi från solens strålar utan att kompromissa med tätskiktet på taket. Solpannan ger ett elegant visuellt utseende på fastigheten från alla vinklar.

 

Enkelt

Modulera systemet precis efter vad som önskas och en byggfirma eller takfirma kan enkelt applicera anläggningen enligt ritning. Tekniken följer samma byggstandard som övriga släta tegel eller betongpannor på marknaden. Inga extra komponenter, ramverk eller bygglov krävs i de flesta fall.

 

Patenterad “cutting-edge” teknik

Den unika ytbehandlingen av cellen ger en stark och matt yta. Dess design är specifikt framtagen för att matcha färgen på standardiserade tegel eller betongpannor på marknaden. Vid applicering så blir själva pannan både starkare och en energikälla som producerar förnybar energi och håller taket tätt i alla väder.

Vid installation så kopplas varje cell ihop med snabb-kopplingar där varje cell arbetar oberoende av de andra.

 

KRAFTFULL

Varje Solpanna kan producera 15W vilket motsvarar över 150W/m2, dvs samma effekt som en standard solcellspanel på marknaden idag.

 

SKALBAR

System kan byggas av några fåtal Solpannor upp till oändligt antal, takets storlek eller budgeten sätter gränsen.

 

KVALITETSSÄKRAD

6års utveckling för att förfina produkten och 4års tester har lett till en fulländad produkt som genomgått hundrtals olika tester.

  • Testad under 1000 h under 85 grader
  • Testad mot 5 cm hagelstormar i 90 km/h
  • Testad i saltdimma för kustnära montering

IMG_8803

Dela gärna med dig:

ARTIKLAR

INTRESSANTA LÄNKAR

X